måndag 12 november 2012

Sune the superstar

Titel: Sune the superstar

Författare: Sören Olsson & Anders Jacobsson

Sidor: 120

Sammanfattning: Sune gillar att leka. Det är det bästa han vet och på sommarlovet leker han varje dag. En dag när han är ute i parken och letar efter skatter träffar han några tjejer  i hans ålder. Tjejerna skulle iväg och spela fotboll och rida. Då frågade tjejerna om han gick i någon sport men det gör ju inte Sune. Tjejernas föräldrar tycker att Sune är ett konstigt barn som bara leker hela dagarna och är hemma med sin storasyster Anna. Sune tänkte sen på det som tjejernas föräldrar sa och sen tänkte han att leka är ju rätt så töntigt ändå. Sune ville sedan bli en superstar. Han anmäler sig till en talangtävling. Han vet inte vad ha ska göra och när talangtävlingen är...

Betyg: Jag tyckte att boken var rolig och den är lättläst och tar inte jättelång tid att läsa ut. Den får 4 i betyg.

Citat: Då blir han en superstar med kritvita tänder. Det dröjer några sekunder. Sedan börjar det smaka superäckligt i munnen.
- Hjälp! skriker han.
Det är ju inte klokt Karl Sune Rudolf Andersson har hela munnen full med vitt trälim. Fort ut i badrummet och skölj med vatten! Ah! Det funkade inte med trälim för att få kritvita tänder. Vilken klant.

                                                Av: Thilda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar